It is currently 20 Apr 2015, 00:50
 Page 1 of 1 [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Cadouri de casa noua
PostPosted: 30 Nov 2008, 14:00 
Incepator in Cadouri

Joined: 30 Nov 2008, 12:06
Posts: 1
Prietenii, rudele sau colegii de serviciu se muta in casa noua si va cheama in vizita?
Intr-o asemenea situatie este de bun simt sa mergem cu un cadou de casa noua.Dar ce sa cumparam?
Din primele "cercetari" reiese ca, pe vremea "raposatului"(unii inca mai practica si in prezent) cand cineva se muta în casa noua, obiceiul era sa mergi în prima vizita cu de-ale gurii: pâine, sare, zahar, orez, ulei si alte bunuri din acestea esentiale unei bune gospodarii. Lucrurile s-au schimbat între timp si, odata cu ele si cadourile trebuie sa tina pasul. Odata cu "capitalismul", importurile si noile vremuri au aparut mai multe variante de achizitionare a unui cadou. Oamenii au inceput sa se axeze pe cumpararea de daruri mai putin originale, inspirate din noile emisiuni tv aparute, dar si din puternica dorinta de modernizare a romanului postdecembrist. Drept urmare, daca cineva se muta si isi invita prietenii sa ii admire noul cuib, a doua zi se trezea, pe langa zecile de oale, tigai, seturi de farfurii etc. (astea oricat de multe ar fi nu cred ca strica niciodata) cu cate 4 mixere, 3 blendere, 5 filtre de cafea (majoritatea chinezesti si cu nume necunoscut). Mai complicat este însa pentru ca, desi oferta este mai mult decat bogata, este foarte greu sa alegi cadoul original, la care nu s-a mai gândit nimeni în afara de tine si care sa îi mai si impresioneze placut gazda.
Fiind pus in situatia de a face cadol de casa noua si in acelasi timp lipsit de inspiratie, ajung la concluzia ca cel mai bine este sa intrebi. Este ideala o metoda ca cea a americanilor care fac o lista de produse dorite din care oaspetii sa poata alege. Dar unde mai e surpriza? Se pare ca problema cadoului de casa noua este mai complicata decat mi-asfi imaginat. Un cos de rufe elegant, un tablou, o icoana, un ceas deosebit, o frapiera, o scrumiera funny, o lampa inedita, un suport pentru CD-uri. Apar o multime de idei, dar care va fi cea geniala? Si daca s-a mai gândit cineva la asta?
Cel mai simplu este, cred, sa iei o cana, sau orice alt obiect îti vine în minte si sa mergi cu ea la un atelier de personalizat cadouri si sa il/o brodezi cu un text de genul: cadou de casa noua de la X data si semnatura si ai rezolvat problema.

Voi ce idei aveti?


  E-mail  
 
 Post subject: Re: Cadouri de casa noua
PostPosted: 08 Dec 2008, 23:26 
Incepator in Cadouri

Joined: 08 Dec 2008, 22:35
Posts: 2
in cazul in care proprietarii s-au mutat dintr-o locuinta mai mare in una mai mica un cadou ideal ar fi un obiect de pastrare si depozitare a lucrurilor. in caz contrar, un cadou practic de genul un set de prosoape sau un set de lenjerie de pat moderna cred ca ar fi binevenit. de asemenea, un cadou potrivit reprezinta si obiectele decorative (vaze, obiecte de arta sau de colectie etc)
daca stiti ca proprietarii sunt mai romantici le-ati putea oferi un set de lumanari decorative alaturi de un suport de lemn sau de metal.
un cadou original ar fi un set de sapunuri personalizate cu initialele proprietarilor. o amintire placuta ar putea-o constitui un set de pahare gravate cu data mutarii lor.
daca vreti sa oferiti un cadou cu adevarat folositor acela ar fi o bormasina cu retropercutor, cadou la care nu se gandeste nimeni, dar de care este nevoie destul de des.


  E-mail  
 
 Post subject: Re: Cadouri de casa noua
PostPosted: 14 Dec 2008, 14:15 
Incepator in Cadouri

Joined: 14 Dec 2008, 13:33
Posts: 1
Vaze, Lampadar, Masti, Setul pentru masa, Perne decorative, etc

Vizitati pagina noastra, vezi daca gasesti ceva pentru ei : http://ro

admin: NU se face reclama neplatita !


  E-mail  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 1 of 1 [ 3 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

cron